Siebe Fotografie
fotograferen met passie
Mijn naam is Siebe Wiersma ik ben freelance fotograaf met grote passie voor mijn werk. Deze vorm van creatief bezig zijn heeft mij helemaal in de greep. Iets waar ik me goed bij voel wil ik graag vastleggen.

Mensen vastleggen vind ik leuk en dankbaar werk. Zorgen voor een ontspannen sfeer vind ik daarbij heel belangrijk. Contact tussen fotograaf en model is daarbij minstens even belangrijk als techniek.

Fotoshoots zijn alleen mogelijk op locatie, vanaf 1 november 2014 is siebefotografie niet langer in bezit van een huisstudio
Ik doe ook fotoshoots van bruidsparen op locatie. Complete bruidsreportages doe ik maar heel beperkt. Bel of mail me als informatie wenst. Vragen staat altijd vrij :)


Bedrijfsfotografie vind ik erg fascinerend om te doen. Het goed vastleggen van een bedrijf is uitdagend en fijn werk. Het levert ook vaak leuke contacten op. Er zijn zoveel verschillende soorten bedrijven, dat houd het werk afwisselend en interresant. Huizen en interieurs zo goed mogelijk vastleggen vind ik ook boeiend. hierbij is het contact met de eigenaars belangrijk. wat vinden zij bijvoorbeeld de sterke punten van hun huis. Het groothoek werk vormt een uitdaging.


Landschappen en vergezichten geven een gevoel van vrijheid. Gebouwen uit een ver verleden een gevoel van respect. Bij deze onderwerpen neem ik ook de vrijheid om zo nu en dan af te wijken van de realiteit. Fotograferen is emotie en als schilderen zonder kwast. De huidige computertechniek helpt de plaat zo te maken zoals ik hem zelf in gedachte heb gezien

Mijn bewondering en liefde voor de natuur in al haar elementen maakt dat ik bij het vastleggen hiervan dubbel geniet. Dieren en planten wil ik zo natuurlijk en scherp mogelijk vastleggen. Ik bedank in gedachte altijd dieren groot en klein als ze even voor me stil willen staan. Als ik in de laatste stukken natuur in ons kikkerlandje loop voel ik me altijd goed, dat wil ik overbrengen met mijn foto's.

Mijn doel is:

Een tevreden klantenkring op te bouwen. Plezier in het fotograferen te behouden. Een zo goed mogelijke fotograaf te zijn in alle opzichten.